معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان محیط زیست کشور اعلام کرد:

افزایش ضریب حفاظت محیط زیست نیازمند رشد منابع اعتباری و بودجه است

رضا انجم شعاع معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان محیط زیست کشور در دومین کارگاه آموزش معاونین توسعه مدیریت حقوقی و منابع ادارات کل حفاظت محیط زیست کشور که در شیراز برگزار شد بر لزوم افزایش منابع اعتباری محیط زیست در بودجه سال 1403 تاکید کرد و گفت: افزایش ضریب حفاظت محیط زیست نیازمند رشد منابع اعتباری و بودجه است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر افزایش ضریب حفاظت محیط زیست نیازمند رشد منابع اعتباری و بودجه است

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، انجم شعاع، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست کشور دراین همایش دو روزه که در شیراز برگزار شد، از مدیران کل و معاونین توسعه مدیریت و منابع خواست تا عنصر پیگیری و هماهنگی با نظام برنامه ریزی استان به ویژه استانداری ها، نمایندگان مجلس، مسوولان سازمان مدیریت و برنامه ریزی، شورای حفظ اموال را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی گفت: تنظیم بودجه لایحه بودجه 1403 یکی از ظرفیت هایی است که باید از آن استفاده کرد، وظایف و کارکردهای محیط زیست با منابع و اعتباراتی که اختصاص می یابد همخوانی ندارد، همه مدیران این دستگاه باید مشارکت کنند و برای تنظیم بودجه و افزایش اعتبارت سال آینده محیط زیست دیدگاه‌های کارشناسانه مطرح کنند.

این مقام مسوول در ادامه اضافه کرد: مدیران کل استان ها باید در لایحه بودجه سال آینده حضور فعال و اثر گذار داشته باشند و ارتباط با شورای برنامه ریزی استان ها محکم و استوار باشد.

وی خاطر نشان کرد: محیط زیست با تفویض اختیار به مدیران استان ها می تواند دامنه فعالیت خود را گسترده کند و با فراغ بال به تصمیم گیری در حوزه حفاظت و نظارت بپردازد، خلاقیت و نو آوری با ورود همه مدیران به عرصه تصمیم گیری شکل می گیرد و مدیریت یکپارچه و فراگیر در محیط زیست نیاز به این خلاقیت ها دارد.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان محیط زیست کشور یاد آور شد: حجم اعتبارات تملک دارایی ملی محیط زیست در سال جاری حدود یک هزار و 150 میلیارد تومان است حدود 530‪ میلیارد تومان هم اعتبارات تملکی استانی دراختیار محیط زیست قرار دارد، این مقدار اعتبار جوابگوی نیازهای اساسی محیط زیست در حوزه نظارتی و پایش مناطق نیست.

انجم شعاع ادامه داد: در محیط زیست طبیعی حتی اگر 10 هزار میلیارد ریال اعتبار هم اختصاص دهند هنوز جا برای اجرای طرح های حفاظتی وجود دارد، حفاظت از عرصه های طبیعی، تجهیز محیط بانان، مجهز شدن به فناوری روز مسایلی است که نیاز به اعتبارات دارد.

وی افزود: انتظار است در بودجه 1403 منابع اعتباری محیط زیست چندین برابر شده و اعتبارات کافی برای افزایش ضریب حفاظت محیط زیست تامین شود.

انجم شعاع اظهار امیدواری کرد که برگزاری نشست های تخصصی موثر و ثمر بخش باشد و گفت: مدیران در امور مربوطه دارای نظر و دیدگاه باشند و همگان برای ارتقای ضریب حفاظت مناطق ورود کنند و دارای ایده و نوآوری باشند.

این مقام مسوول برخی از دستاوردها و پیامدهای پیگیری بودجه سال جاری را هم نام برد و گفت: تصویب هزینه های دادرسی، درآمد معادن دراختیار منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست، از جمله مصوبات خوب بودجه امسال است که برای اجرایی شدن آن باید تلا ش بیشتری از سوی مدیران کل استان ها صورت پذیرد.

انجم شعاع درادامه به موضوع لایحه توسعه برنامه هفتم اشاره کرد و با بیان اینکه در لایحه برنامه هفتم توسعه هم نیاز است توجه جدی به محیط زیست شود گفت: در پیش نویس این برنامه متاسفانه اسمی از محیط زیست نبود، اما تلاش فراوانی انجام شد تا در نشست های مختلف با معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه این موارد منتقل شود و درخواست حمایت از برنامه های حفاظت از محیط زیست شد و در نهایت 22 بند و تکلیف به لایحه برنامه هفتم در کمیسیون تلفیق مرتبط با محیط زیست اضافه شد.

انجم شعاع افزود: موضوعاتی مانند حقابه ها، ارزیابی های زیست محیطی، تصمیمیات در حوزه های اقتصادی و اجتماعی به این لایحه اضافه شده است، از جمله موضوعاتی که در این لایحه آمده است این است که در طول برنامه به محیط زیست به عنوان سازمان کمک گیرنده نگاه شود، این تحول بزرگی برای محیط زیست است.

وی خاطر نشان کرد: این 22 تکلیف بسیار مهم است، فصل محیط زیست و منابع طبیعی دراین لایحه جایش خالی بود و اکنون گنجانده شده است، ما اگر منابع طبیعی خوب و غنی داشته باشیم بخش قابل توجهی از اهداف محیط زیست هم محقق می شود با تلاشی که صورت گرفت توجه به منابع طبیعی هم در لایحه برنامه هفتم توسعه پررنگ تر دیده شده است.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

صنایع معدنی نوظهور کویر بافق

اشتغال‌زایی پایدار، ارزش آفرینی مواد معدنی و تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

محمد تقی ناصریراد

محمد ناصریراد

فعال رسانه، مستندساز و منتقدِ سینما

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها